Ajankohtaista

Windows 7:n tuki päättyy 14.1.2020

Tukiajan päättymisen jälkeen käyttöjärjestelmälle, eikä sen oheiskomponenteille ole enää luvassa minkäänlaista tukea. Tuen loppumisen vuoksi Windows 7:n käyttö muuttuu vaaralliseksi. Siinä havaittuja tietoturva-aukkoja ei määräajan jälkeen enää korjata, joten siitä tulee Windows XP:n tapaan rikollisten uusi suosikkikohde.
Jos et vielä ole tehnyt suunnitelmaa käyttöjärjestelmien tai koneiden vaihtamisesta, niin meiltä saa kaiken avun tähän muutokseen liittyen.

Ota yhteyttä, niin laitetaan koneet ajan tasalle.

Puhelin: 040 704 2498
Sähköposti: myynti [ at ] tietolatva.fi

EU:n asettama tietosuoja-asetus GDPR Tietolatvan kautta

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) astuu voimaan täydessä laajuudessaan toukokuussa 2018.

Varmistathan yrityksesi tietoturvan täyttävän uuden asetuksen mukaiset vaatimukset. Ota yhteyttä Tietolatvaan. Hoidamme asian kuntoon puolestanne.

Lue lisää.

MS Office 2007 tuki päättyi!

Microsoft Office 2007 tuki päättyi 10.10.2017.

Tukiajan päättymisen jälkeen toimisto-ohjelmistolle eikä sen oheiskomponenteille ole enää luvassa minkäänlaista tukea. Tuen loppumisen vuoksi office 2007 toimisto-ohjelmiston käyttö muuttuu vaaralliseksi. Siinä havaittuja tietoturva-aukkoja ei enää määräajan jälkeen korjata, joten toimisto-ohjelmistosta tulee Windows XP:n tapaan rikollisten uusi suosikkikohde.

Tietolatvan kautta on saatvailla perinteisesti koneelle asennettava Office 2016 paketti sekä Microsoft Office 365.

Ota yhteyttä niin laitetaan toimisto-ohjelmat ajan tasalle.

Puhelin: 040 704 2498
Sähköposti: myynti [ at ] tietolatva.fi

Olemme luotettava kumppani!

Tietolatva Oy on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa.

Raportti päivitetään vähintään kahden kuukauden välein ja kunnossa oleva raportti sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat.

Uusimmat ratkaisut ja teknologiat meiltä

Uusimmat ratkaistut ja teknologiat Tietolatvan kautta.

Lue lisää tästä.

Tai kysy lisää myynnistämme:
Sähköposti: myynti [at] tietolatva.fi
Puhelinnumero: 0407042498